Hvorfor kjøpe en promillemåler?

Drikker du alkohol er det viktig å være bevisst på alkoholinnholdet ditt. En promillemåler kan hjelpe deg med å holde oversikt over hvor mye alkohol som er i systemet og hvor raskt promillenivået stiger. Dette kan være spesielt viktig hvis du planlegger å kjøre hjem etter å ha drukket. bAC-målere er relativt rimelige og enkle å bruke. De kan hjelpe deg med å være trygg når du drikker alkohol og at du ikke kommer over noe dumt. Derfor, hvis dette høres ut som noe for deg, må du skynde deg inn i det store utvalget akkurat nå og skaffe deg en promillemåler på nett. Du vil absolutt ikke angre på det.

Bruk en promillemåler etter å ha drukket

Hvis du vil være sikker på at du ikke mislykkes i en alkoholtest etter å ha drukket, bør du unngå kullsyreholdige drikker. Dette inkluderer champagne og drikker blandet med musserende vann, da alkoholen absorberes raskere når den blandes. Du kan selvfølgelig fortsatt drikke hva du vil og bare bruke en bAC-måler for å holde styr på promillenivået ditt. På den måten vet du alltid når det er trygt å kjøre og når det ikke er det. Derfor, hvis du han pleier å drikke når du er på festlige sammenkomster og er i tvil om du kan kjøre hjem, så er det definitivt en promille du må ta tak i.

Derfor bør du alltid ha med deg promillemåler

Drikker du regelmessig er det alltid lurt å ha med seg en bAC-måler. På den måten kan du alltid være sikker på alkoholinnholdet ditt og unngå å sette deg bak rattet når du er over grensen. Det er noen årsaker til at promillenivået ditt kan være høyere enn det som står på papiret. For det første metaboliserer menn vanligvis alkohol raskere enn kvinner. Og hvis du drikker mye ofte, vil kroppen bli vant til å forbrenne alkohol raskere, selv om det ikke står på papiret. Så vær alltid forsiktig før du setter deg inn i et kjøretøy – bruk en bAC-måler for å måle alkoholnivået ditt og forsikre deg om at du er under den lovlige grensen. Det kan bety forskjellen mellom en trygg reise hjem og en natt i fengsel.

Kjøp din nye promillemåler på nett

Det finnes mange promillemålere på markedet, men alle er ikke like gode. Nøyaktighet er den viktigste faktoren å vurdere når du kjøper en promillemåler. En unøyaktig promille kan føre til farlige situasjoner, enten føreren er klar over det eller ikke. Hvis du vil være sikker på at du får en nøyaktig promilleavlesning, må du kjøpe promillemåleren fra en anerkjent kilde. På lenken øverst i denne artikkelen kan du finne et utvalg nøyaktige og pålitelige promillemålere. Med en av disse enhetene kan du unngå å utsette deg selv og andre for fare i trafikken.