En guide til voks for perfekt hårstyling fra beautycos.no

Å finne riktig voks til styling av håret ditt kan være en utfordring, men det trenger ikke å være det. Hos Beautycos.no tilbyr de et bredt utvalg av hårvoks til hår slik at du kan finne den som passer best for deg. Fra lette teksturer til sterkere hold, vår voks vil hjelpe deg med å få håret ditt til å beholde formen hele dagen. Har du noen gang følt at håret ditt mangler det lille ekstra for å se skikkelig bra ut? Da kan voks være det du trenger for å få perfekt hårfasong. Beautycos.no har et stort utvalg voks for å tilpasse til alle stylingbehovene dine. 

Matt voks

Matt stylingvoks er ideell for alle som ønsker en naturlig look uten en overdreven glans. Denne typen voks er spesielt egnet for kort hår og gir en matt overflate som vil gi håret et teksturert utseende. For å påføre bør du varme en liten mengde voks i hendene og deretter påføre i små seksjoner. Bruk fingrene til å forme håret slik du ønsker og la det stå.

Skinnende voks

Hvis du vil ha en mere skinnende og polert look til håret ditt, kan du prøve skinnende voks. Dette vil gi håret en klar glans som vil hjelpe det å skinne. Skinnende hårvoks er egnet for alle hårtyper og lengder. Påføringen av skinnende hårvoks er veldig lik matt, men denne typen håroks kan legge til mer glans, så husk å bruke mindre voks enn vanlig.

Hard voks

Hard stylingvoks passer best for hår som trenger ekstra hold. Denne typen voks kan gi håret en sterk og holdbar fasong som ikke vil endre seg i løpet av dagen. Dette er spesielt viktig for hårtyper som har en tendens til å falle flatt eller ha svake spisser. For å påføre hard voks, må du varme den opp mellom hendene dine til den er myk nok til å påføre. Deretter skal du påføre den jevnt over håret. Du kan bruke fingrene dine eller en kam for å forme håret etter eget ønske og la det stå.

Spray voks

Spray er det perfekte valget hvis du vil spare tid og få resultater raskt. Denne typen stylingvoks påføres direkte i håret ved hjelp av en sprayflaske, og det gir en jevn, tynn voks som kan fordeler seg jevnt over håret. Spray stylingvoks er ideell for alle hårtyper som ønsker et mindre tidkrevende stylingalternativ. Hold flasken ca. 10 cm fra håret ditt mens du påfører, og stryk det med hendene og la det stå.

Uansett hvilken stylingvoks du velger, så vil det hjelpe deg med å oppnå perfekt hårfasong. Matt voks, skinnende voks, hard voks eller spray stylingvoks – Beautycos.no har et stort utvalg av hårvoks til å dekke alle dine stylingbehov. Husk å følge instruksjonene når du bruker din hårvoks og eksperimentere for å finne den perfekte typen voks for deg. Med disse enkle tipsene, vil du være i stand til å ta håret ditt til neste nivå!